ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Art Hotel Spaander

Ontdek een van de meest authentieke en originele plekken in Nederland. Art Hotel Spaander ligt in het hart van Volendam en direct aan het IJsselmeer. Doordat de originele schilderijen waarmee oude meesters hun verblijf 'betaalden' er nog altijd hangen, is een historische verzameling ontstaan. Dit moet u gewoon met eigen ogen zien.
Eten is hier een belevenis. In het restaurant worden vooruitstrevende gerechten, maar ook klassiekers geserveerd. In de Herberg en op het terras kunt u genieten van lekkere koffie met huisgemaakte Volendammer 'dikke koek'.
Overnachten doet u in stijl in een van de 77 hotelkamers, die verschillend zijn in inrichting en luxe. Gasten maken gratis gebruik van het binnenzwembad, Turks stoombad, sauna en wifi.

Boek rechtstreeks op www.spaander.com!

Ga naar reserveringsformulier »
Adres:
Haven 15 - 19, 1131 EP Volendam     Bekijk kaart »
 
Algemene Voorzieningen:
Bar
Binnenzwembad
Restaurant
Sauna
Turks stoombad
Wifi
Toon alles »
Telefoon: toon telefoon nr.
E-mail adres: Gebruik het contactformulier op deze pagina »
Locatie: Volendam
Ontbijt: Niet inbegrepen
Toeristenbelasting: Niet inbegrepen
Tarieven:
De kamers zijn verdeeld in de klassen: Classic, Deluxe, Suite en Familiekamer (met en zonder zeezicht). Voor de verschillende prijzen zie website: www.spaander.com.

Deze accommodatie online boekenDoor het versturen van dit boekingsformulier, vraagt u een boeking aan bij bovenstaande accommodatie. Uw boekingsaanvraag is pas definitief nadat u een bevestiging heeft ontvangen van de accomodatie zelf. Uw boekingsaanvraag is onder voorbehoud van beschikbaarheid op de door uw gekozen data. Normaal gesproken ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging. Mocht u deze niet ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen met de accommodatie.
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner