ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Motorboot 'Geep'

Geen huis maar een bootje. Midden in het centrum van Edam, naast de historische scheepswerf. De Geep is een klassiek motorbootje van het type Grundel. Je mag met de Geep zonder vaarbewijs varen. Het varen met de Geep is niet moeilijk, wel heel erg leuk. Er zijn vier slaapplaatsen. Twee vaste plaatsen in de punt, deze zijn wat smal aan het voeteneind. Van de twee banken in de kajuit kunt u door middel van een plank een 2-persoonsbed maken. De Geep heeft een tweepits gasfornuis, pannen, borden, bestek, glazen, vaarkaarten en een toiletje.

Op slechts een half uur varen ligt het mooie plaatsje Monnickendam. Als je doorvaart kun je ook naar Ilpendam of Broek in Waterland.

Op een dag varen ligt het Alkmaardermeer waar je heerlijk kan varen en waar diverse havens zijn om aan te meren voor ontbijt, lunch of diner. Een heel leuke stek is het eiland 'De Woude' waar je pal aan het water kan eten bij café-restaurant het Kombof of Restaurant De Woude. Overnachten in het Alkmaardermeer is erg leuk op het eilandje bij jachthaven De Woudhaven waar je veel beschutting hebt en gebruik kan maken van douche en toilet. U kunt er ook voor kiezen om één van de prachtige ringvaart routes te nemen en te overnachten in het riet aan de dijk.

De Geep is verzekerd tegen schade, er zit een eigen risico van € 250,00 op.

Let op: vaaruren (brandstofverbruik) wordt na afloop afgerekend à € 6,00 per vaaruur, wij vernemen dan waar u geweest bent. 

Ga naar reserveringsformulier »
Adres:
Poort Kwakelsteeg 6, 1135 AM Edam     Bekijk kaart »
 
Telefoon: toon telefoon nr.
E-mail adres: Gebruik het contactformulier op deze pagina »
Locatie: Edam
Ontbijt: Niet inbegrepen
Toeristenbelasting: Niet inbegrepen
Aantal bedden: 4
Voorzieningen verblijf:
2-pits gasstel
Aan boord:
Dekbedden
Neutral afwasmiddel
Watertank met water voor de afwas, géén drinkwater!
Zelf meenemen: handdoeken, kleding en boodschappen/drinkwater.
keukengerei
koffie, thee, suiker voor een paar dagen.
kussens met lakens
theedoeken en doekjes
zwemtrapje=douche
Toon alles »
Tarieven:
Te huur vanaf 30 april
April en Mei:
Week: € 400,-
Midweek: € 250,-
Weekend: € 200,-

Juni:
Week: € 500,-
Midweek: € 350,-
Weekend: € 250

Juli en Augustus: Week € 600,-

September:
Week: € 400,-
Midweek: € 250,-
Weekend: € 200,-
Voorwaarden:
Als de Geep niet is verhuurd, kan de boot worden gebruikt voor overnachting.
U kunt dan gebruik maken van keuken, douche en toilet in de Pipowagen op de scheepswerf. Prijs: € 30,- p.p.p.n. en € 100,- voor een gezin

Deze accommodatie online boekenDoor het versturen van dit boekingsformulier, vraagt u een boeking aan bij bovenstaande accommodatie. Uw boekingsaanvraag is pas definitief nadat u een bevestiging heeft ontvangen van de accomodatie zelf. Uw boekingsaanvraag is onder voorbehoud van beschikbaarheid op de door uw gekozen data. Normaal gesproken ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging. Mocht u deze niet ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen met de accommodatie.
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner