ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Experience Volendam

Ga naar reserveringsformulier »

Experience Volendam.

 

De allernieuwste attractie in Volendam. En wat voor één!!!

 

Een toeristische parel? Een paradepaardje? Een museum met de nieuwste 5D techniek? Zegt u het maar… Midden aan de haven vindt u Experience Volendam. Een nieuwe, geweldige attractie waar je de roemrijke geschiedenis van Volendam op de meest moderne manier kunt ervaren. Geniet van o.a. holografische voorstellingen en trotseer met de Oculus Rift *) de woeste golven van de Zuiderzee uit het jaar 1916. En dat allemaal op een virtuele manier. Een belevenis van jewelste voor alle leeftijden.

 

*) Een Oculus is een virtual reality bril die uw ogen omsluit en waarbinnen u beeld ziet. Als uw hoofd beweegt, draait het beeld met u mee. Dit zorgt ervoor dat de drager van de bril zich geheel ondergedompeld voelt in de virtuele wereld. Experience Volendam gebruikt de Oculus om bezoekers het Volendam van 1916 op écht unieke wijze te laten beleven. De onvergetelijke en spannende virtuele reis van Experience Volendam is toegankelijk voor jong en oud. Ook minder validen kunnen de ervaring beleven!

 

Wat krijgt u te zien?
Met behulp van de allernieuwste virtual reality technieken voert Experience Volendam u mee naar het verhaal van een jonge visser die uit varen gaat, de watersnood overleeft en op zoek gaat naar zijn aanstaande bruid.

 

Ervaringen
Zonder uitzondering staat het gastenboek, facebook, twitter enz. helemaal vol met louter positieve reacties. Of de toerist nou uit Nederland, Amerika, Australië, Kenia, Rusland, Saoedi Arabië, Brazilië of waar dan ook vandaan komt. Echt iedereen is enthousiast.

Onder het motto: “Volendam bezoeken, Experience zien” zou iedere bezoeker dit eigenlijk zelf moeten ervaren.

 

Onder het motto: “Volendam bezoeken, Experience zien” zou iedere bezoeker dit eigenlijk zelf moeten ervaren.

Voor meer informatie, tickets, aanbiedingen etc.:

Experience Volendam
Haven 154-156
1131 EW Volendamv

Tel. +31(0)6-39023982

 

Facebook

Twitter

Tripadvisor

 

Voor meer informatie: www.experiencevolendam.nl

Inlichtingen:
Haven 154
1131 EW Volendam
 
Locatie: Volendam

Direct online boeken / Informatie aanvragen


BannerBannerBannerBanner