ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English
GEZIEN DE ONTWIKKELINGEN RONDOM CORONA (COVID-19) ZAL UIT VOORZORG HET KANTOOR GESLOTEN ZIJN TOT NADERE BERICHTGEVING.

Arrangementen

Graag doen wij u een aantal suggesties voor de invulling van een (mid)dagprogramma in Edam-Volendam en directe omgeving.
Het programma kunt u zelf samenstellen uit de hieronder genoemde activiteiten. Als u uw wensen aan ons kenbaar maakt,
stellen wij graag een programma op maat voor u samen dat u dan op eigen gelegenheid of onder leiding van een VVV-gastvrouw/-heer kunt volgen.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud en incl. BTW.


Groepsactiviteiten

Ga naar reserveringsformulier »

Ontdek Volendam eens op een andere manier: met een groepsactiviteit. U zult versteld staan van de mogelijkheden om samen iets leuks, spannends, geks of verrassends te doen. Gezellig is het in ieder geval altijd.

Met de fiets zijn uiteraard vele dagtochten te maken. VVV Volendam beschikt over diverse fietsroutes en documentatie van leuke bezienswaardigheden in de omgeving van Volendam. Fietsverhuurmogelijkheden zijn er voldoende. 

De jachthaven van Het Marinapark (Roompot Holidays) biedt een ideale uitvalsbasis voor de waterliefhebber met een eigen boot. Vanuit de jachthaven vaart men zo het IJsselmeer op, waar genoeg ruimte is om voluit te varen of te zeilen, maar waar de vele sfeervolle dorpjes en stadjes nooit ver weg zijn. Met de bootverhuur is deze belevenis ook binnen handbereik voor bezoekers zonder boot. Een vaarbewijs is dan wel noodzakelijk. 

De VVV onderhoudt contacten met lokale organisatoren van groepsactiviteiten. Vele activiteiten zijn te boeken. Om enkele voorbeelden te noemen:

  • Wandeling door Volendam
  • Rondvaart naar Marken
  • Foto in klederdracht
  • Palingrokerij/Palingsoundmuseum
  • Botter/Sloeptochten
  • Volendams Historisch Museum
  • Kaas/Klompenmakerij
  • Fietsverhuur
Inlichtingen:
Bekijk hiervoor alle Arrangementen.
 
Locatie: Volendam

Direct online boeken / Informatie aanvragen


BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner