ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

DAVID VOS zingt

Adres: Kerk Beets Beets 51 1475 JD Beets     Bekijk kaart »
Soort: Culturele activiteiten
E-mail adres: www.kerkbeets.nl

Zondag 21 mei om 15.30 uur in de Kerk van Beets:  

Afsluiting van het seizoen met:

 

DAVID VOS zingt... een tour de chant

 

David zingt en vertelt aangrijpend en hartstochtelijk over alles wat allang bezongen en verteld is, maar altijd de moeite waard blijft om gezongen en verteld te worden. Hartverscheurende stukken uit het bezielde en bezielende oeuvre van Jacques Brel, Ramses Shaffy, Lennaert Nijgh, Willem Wilmink, Theo Nijland, Jeroen Zijlstra, Johan Hoogeboom en Lieven Tavernier. Afgewisseld met poëzie van Remco Campert, Herman Gorter, Charles Baudelaire en anderen.

Met de evenzo bezielde en bezielende begeleiding van pianiste Nettie Krull. 

Kortom: een wereldmiddag in de Kerk van Beets! 

David werkte jarenlang achter de schermen van het theater als technicus en lichtontwerper bij onder andere het Willem Breuker Kollektief, Poëzie Hardop, Frits Lambrechts en Mies de Heer, de Berini’s en cabaret Dubbel en Dwars. Hij was de vaste belichter van Youp van ’t Hek.
Hij volgde de regieopleiding aan de Theaterschool in Amsterdam, maar in plaats van regisseur wordt hij zelf acteur en zanger. Begeleid door pianist Johan Hoogeboom debuteerde hij als zanger in 1995 met ՙNe me quitte pas՚ en ՙVoir un ami pleurer՚ van Jacques Brel op het Concours de la Chanson in de Kleine Komedie. Een jaar later stond hij op de Dam in Amsterdam tijdens de opening van de Uitmarkt met ՙMarieke՚.
Hij verzorgde het voorprogramma van de Nederlandse tour van Marianne Faithfull en al snel volgde een avondvullend Brelprogramma. 

David is zanger, acteur, presentator, verteller en stemacteur 

 

 

Toegang  €  20,00                                                  Aanvang: 15.30 uur                                               Reserveren via de website 

Vrijdag    21 mei 2023                                           Beets 51, 1475 JD Beets                                              www.kerkbeets.nl                                                                 

 

BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner