Benefietconcert

Datum: zondag 6 oktober 2019

Zondagmiddag 6 oktober 2019 om 15.00 uur organiseert Huis aan het Water een benefietconcert in de Grote Kerk in Edam. Het concert omvat een divers programma van klassieke muziek tot wereldmuziek en pop.

Deelnemende artiesten zijn het Salonorkest RIEN NE VA PLUS, David Kooi (11 jaar, piano), zus Sterre Kooi (mezzosopraan) en vader Jaap Kooi (piano). Dan is er de fadozangeres Saisy Correia begeleid door pianist Frank Keizer. Verder spelen nog leden van het Ruysdael Kwartet en het Serafino Strijk Trio -: violiste Emi Ohi Resnick, celliste Timora Rosler en violist Joris van Rijn. Ook zal optreden het Margriet Eshuijs PopUpKoor.

Voor meer informatie over het programma en artiesten kijk op de website.

Locatie: Grote Kerk Edam     Bekijk kaart »

Tarieven: Toegang € 25,00 Kaarten zijn online te koop en bij VVV Edam, De Kast, VVV Volendam, De Stunt, CéPéTelecom en in Oosthuizen bij Leniemienie