GEZIEN DE ONTWIKKELINGEN RONDOM CORONA (COVID-19) ZAL UIT VOORZORG HET KANTOOR GESLOTEN ZIJN TOT NADERE BERICHTGEVING.

Concert The Badminton School

Datum: zondag 29 maart 2020

Op zondagavond 29 maart a.s. om 20.00 uur zal er een gratis concert worden gegeven door studenten van The Badminton School uit Engeland in de R.K. Nicolaaskerk aan de Voorhaven 124 te Edam.

Onder leiding van Mark Dowd zullen de studenten het Requiem van Fauré uitvoeren.

Vocale en instrumentale solisten zullen ook werken van o.a. Mozart, Weber, Ravel, Piazzolla en Vaughan Williams presenteren.

Locatie: R.K. Nicolaaskerk Voorhaven 124 Edam     Bekijk kaart »

Tarieven: Gratis; na afloop van het concert zal er een collecte op vrijwillige basis worden gehouden.

E-mail adres: engelsekerkconcerten@gmail.com
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner