ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

De Halve Maen

Datum: zaterdag 5 juni 2021 - vrijdag 31 december 2021
Tijd: 10:30 uur - 17:00 uur

Bezichtingingen op de Halve Maen in Volendam zijn donderdag,  vrijdag, zaterdag en zondag tussen 10.30 en 17.00 uur. U kunt vooraf reserven via de website van de Halve Maen of ter plekke boeken (alleen pin-betaling).

Bezoek het ontdekkingschip de Halve Maen, ook een goed idee voor de herfstvakantie

Tijdens de bezichtiging maakt u kennis met verschillende stations op het schip. De achterkamer, de kaapstander, het overloop dek en de bak waar het eten werd bereid. Er zijn vrijwilligers aanwezig die een extra uitleg kunnen geven en ruimte hebben voor vragen. De kans is groot dat dit schip in Edam of omgeving is gebouwd. In ieder geval voer de Halve Maen begin 17e eeuw met kapitein Henry Hudson de oceaan over. Luister naar de connectie tussen het eiland Mannahatta en de Beemsterpolder en nog veel meer.

 

Wij vragen u rekening te houden met de geldende COVID-19 maatregelen. Met uw boeking verklaart u geen gezondheidsklachten te hebben. (neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts (boven 38 graden Celcius) en/ of benauwdheid).

Verder gelden de volgende maatregelen:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Betaal met PIN of telefoon
  • Vermijd lichamelijk contact
  • Hoest en nies in de elleboog

Locatie: Haven Volendam Havendijkje t.o. 2 1131 EZ     Bekijk kaart »
 
Tarieven: Volwassenen € 6,50 Kinderen tot 14 jaar € 3,50 Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 10.30 en 17.00 uur
 
Soort: Museum
Telefoon: 0229 708 024
E-mail adres: ahoy@halvemaen.nl
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner