ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

"I am an artist"

Datum: zondag 17 oktober 2021
Tijd: 15:30 uur - 17:00 uur

Barrie Stevens ontroert met eigen verhaal: ‘I’m an Artist’ 

 

Een unieke inkijk in het bijzondere leven van Nederlands bekendste entertainer

Zingen, dansen, acteren, talloze verkleedpartijen en vooral… een indringend verhaal vertellen. Barrie Stevens staat op zijn 77e nog altijd vol in de schijnwerpers en weet zijn publiek met een lach en traan te vermaken in de theatervoorstelling I’m an Artist.

 

Zijn levensverhaal ging niet altijd over rozen: zo vluchtte hij naar Nederland, omdat het uiten van zijn geaardheid in Groot Brittannië verboden was en zag hij al zijn bezittingen tijdens een woningbrand in rook opgaan. Maar zijn doorzettingsvermogen en deelname aan de Soundmixshow maakte van hem de meest positief gestemde en bekendste choreograaf en entertainer van Nederland.

Toch kent men dit podiumdier van veel meer: Tita Tovenaar, Ja Zuster - Nee Zuster, ‘de man van’ Leen Jongewaard en de Snip & Snap Revue. En dat is exact wat het publiek in I’m an Artist te zien krijgt.

Een intiem levensverhaal in een grootschalige revue, uitgevoerd door slechts twee Artiesten: multitalent Barrie Stevens en toetsenist Alberto Klein Goldewijk.

‘I’m an Artist’ is een turbulente reis langs ruim zestig jaar Nederlandse showbizz en voor iedere theaterliefhebber een must om te zien.

Spel en zang: Barrie Stevens

Piano en muzikaal leider: Alberto Klein Goldewijk

Toegang € 17,50

 

zondag 17 oktober 2021  aanvang 15:30 uur           www.kerkbeets.nl              Beets 51, 1475 JD Beets


Locatie: Kerk Beets Beets 51 1475 JD Beets     Bekijk kaart »
 
Tarieven: Toegang € 17,50
 
Soort: Culturele activiteiten
E-mail adres: www.kerkbeets.nl
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner