ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Kindertheater De Keos van Kees

Datum: zondag 24 september 2023
Zondag 24 september 14:00 uur in de Kerk van Beets: 
TG.AAA SPEELT: DE KEOS VAN KEES - KINDERVOORSTELLING 
 
TG.AAA is een theatercollectief van Anne-Fé de Boer, Anna Keuning & Anna Nijenhuis.
Samen maken ze theater voor jong en oud en voor alles en iedereen. Oprecht en eerlijk verhouden ze zich tot zichzelf, de wereld en de ander. Ze weten hun verschillende krachten te bundelen, met als resultaat een humoristische, talige, fysieke & fantasierijke voorstelling! Vol energie brengen ze hun voorstellingen naar theaters en festivals. 
 
De keos van Kees is voor kinderen die heel veel voelen, en van alles tegelijk. Zoveel dat ze het gevoel hebben dat ze wel kunnen ontploffen, en als dat gebeurt willen ze gewoon verdwijnen. Zijn hun emoties dan ook weg? En als ze dan zijn verdwenen, hoe komen ze dan weer tevoorschijn?
Zo gaat het soms ook met Kees. Maar dat begrijpt niet iedereen altijd even goed.  Maar ja, hoe komt ze na zo’n ontploffing weer tevoorschijn? En hoe gaat zij en de mensen om je heen met zo’n ontploffing om?
Deze voorstelling laat zien wat er gebeurt als je emoties in perspectief plaatst en dat af en toe ontploffen helemaal niet erg is. Tijd en ruimte lossen het vaak vanzelf op.
 
Anna Keuning en Anna Nijenhuis blazen je omver met hun enthousiasme en nemen je mee in hun belevingswereld.
 
De keos van Kees is een voorstelling voor iedereen die wel eens ontploft. Want zoveel voelen is nou eenmaal best lastig en creëert chaos, ‘keos’. Maar zoveel voelen is ook heel bijzonder.
Interessant, herkenbaar, ontroerend en grappig voor kinderen én volwassenen.
 
Met na afloop iets te eten en te drinken voor de kinderen!
 

Locatie: Kerk Beets Beets 51, 1475 JD Beets     Bekijk kaart »
 
Tarieven: Toegang € 7,50 Reserveren via de website.
 
Soort: Kinderactiviteiten
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner