Kunst in de Kamer

Datum: zondag 16 juni 2019

Op zal treden: het Serafino Strijktrio.

Het Serafino Strijktrio is opgericht in 2010 door drie gelijkgestemde musici die de passie voor deze bezetting en het daarvoor geschreven repertoire delen. Op vele Nenderlandse- en enkele buitenlandse podia zijn ze te beluisteren geweest; hun optredens werden met groot enthousiasme ontvangen. Meer informatie kunt u zien op hun website.

Zij zullen voor u gaan spelen:

Ludwig van Beethoven strijktrio in c klein Op. 9 no. 3

Jean Francaix strijktrio (1933)

Ludwig van Beethoven strijktrio in Es Op. 3

Let op: Gewijzigde aanvangstijden, dit met het oog op een expositie die plaatsvindt in de kerk van Oosthuizen. Het is de laatste dag van de expositie van Hedwich van der Heiden (schilderijen) en Rita van der Vegt (wandbeelden). In het koor kunnen we daar nog van genieten.

Bij de inloop vanaf 11.30 uur, kunt u luisteren naar het orgel dat bespeeld wordt door Peter van Voorst. Het concert vangt aan om 12.00 uur en de eindtijd is ongeveer 15.00 uur.

Gastheer is Herman van Leuven.

Locatie: Grote Kerk Ooosthuizen Raadhuisstraat 61 1474 HJ Oosthuizen     Bekijk kaart »

Tarieven: toegang niet-leden € 18,50 inclusief consumptie

E-mail adres: info@grotekerk-oosthuizen.nl