Lezing 'Altai, het Russische Tibet'

Datum: donderdag 20 februari 2020

Er zijn veel wonderbaarlijke plaatsen op de wereld en één daarvan is het Siberische Altaj. Het ligt in het centrum van Azië, op het kruispunt van verschillende staten en culturele werelden. Men noemt het ‘t Russische Tibet  met het hoogste punt van Siberië: de berg Beloecha (4506 m).

Het is het land van het sjamanisme, van het Russisch orthodoxe geloof, van de islam en van het Tibetaans boeddhisme; een land met een bijzondere energie.

In Altaj straalt de aarde de zuiverste hartenergie in geur en kleur uit en werkt diep genezend in op de mens in zijn totaliteit. Alles wat door deze energie wordt aangeraakt, geneest.

In deze lezing, gegeven door Elena Bronnikova, gaan we een virtuele reis maken naar deze bijzondere plaats diep in Siberië.

Locatie: Kerkgebouw De Swaen Voorhaven 135 Edam     Bekijk kaart »

Tarieven: Leden NUT gratis, niet leden betalen € 5,= per persoon

Soort: Lezing