GEZIEN DE ONTWIKKELINGEN RONDOM CORONA (COVID-19) ZAL UIT VOORZORG HET KANTOOR GESLOTEN ZIJN TOT NADERE BERICHTGEVING.

Matthäus Passion Goede Vrijdag 10 april 2020

Datum: vrijdag 10 april 2020

De jaarlijkse utvoering van de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach is weer te beluisteren op Goede Vrijdag in de Grote Kerk van Edam. Uitvoerenden zijn: Fokko Oldenhuis, algehele muzikale leiding; Accademia Amsterdam; Matthäus Koor Edam; Kinderkoor van de Academy of Vocal Arts; Ludwig van Gijsegem, evangelist; Pierre Mak, Christus; Marjon Strijk, sopraan; Dave ten Kate, countertenor; Berend Eijkhout, bariton en Sebastian Brouwer, tenor.

Locatie: Grote Kerk Edam     Bekijk kaart »

Tarieven: Losse kaarten kosten € 37,00 dit is inclusief boekingskosten te bestellen via de website, of vanaf 16 januari 2020 direct te koop bij VVV Edam, Damplein 1. Verder vanaf 25 januari 2020 bij De Kast, Lingerzijde 10, Edam; VVV Volendam, Zeestraat 37; Libris Boekhandel Het Leesteken, Zuidersteeg 2, Purmerend; Nimo Boek, Kerkstraat 53, Monnickendam; Kadoshop Ieniemienie, Raadhuisstraat 35, Oosthuizen en Moeskops Muziek, Nieuwland 10, Hoorn. Of - mits voorradig - vanaf een uur voor aanvang in de Grote Kerk.

Telefoon: 06 2012 1233
E-mail adres: j.asselbergs@quicknet.nl