Populair Kerstconcert in St. Vincentiuskerk

Datum: zondag 8 december 2019

Op zondag 8 december 2019 wordt in de St. Vincentiuskerk het "Populair Kerstconcert" gehouden.

In een sfeervolle ambiance spelen Fanfarekorps Wilhelmina (o.l.v. Pieter Koster) en de B-Six Band (o.l.v. Frank Keijzer) als groot orkest en vormen de muzikale basis voor bekende zangers en zangeressen uit Volendam, waaronder Kees Nor, Simon Stein, Jan Mühren, Johan Keizer en De Proppies.

Natuurlijk worden ook jonge talenten gepresenteerd met:
Niels Buijs (hij verrastte het publiek dit jaar bij de Bruce Springsteen Tribute),
Shadee van Vlaanderen (zangeres bij de productie I’m Your Fan – Leonard Cohen),
Frank Zwarthoed (Hircus Circus) en

Nieuwe stemmen uit PX-zangcoaching (o.l.v. Annie Kras en Carola Smit): Anne Tol, Lenno Mol, Lesley Steur, Sharmaine Plat, Marleen Sier, Davina Tol, Lisa Mooijer en Geranne Tuijp.

Producer Thomas Tol zal bij een eigen compositie als een Maestro de baton ter hand nemen en het orkest voorstaan. Koor De Zangertjes van Volendam (o.l.v. Juliette Besijn) maakt het kerstgevoel compleet.

Muzikanten, zang en sterke arrangementen garanderen u zo een schitterende start van de kerst!

De kerk gaat open om 18.30 uur en het concert begint om 19.00 uur. Kaarten à € 15,- zijn verkrijgbaar bij Jan Cas, Gerro & Esther De Stient en bij Etos Van Baarstraat en op de avond van het concert aan de deur van de kerk.

Voor mensen die van buiten de dorpsgrenzen komen en deze avond ook willen beleven, u kunt de kaarten bestellen via de.parre@me.com.

Locatie: St. Vincentiuskerk, Kerkepad 1 Volendam     Bekijk kaart »

Tarieven: Kaarten à € 15,= zijn verkrijgbaar bij Jan Cas, Gerro & Esther De Stient en bij Etos Van Baarstraat en op de avond van het concert aan de deur van de kerk.