ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Evenementen

Edam-Volendam is volop in beweging. Op deze evenementen-agenda vindt u activiteiten uit de regio Edam-Volendam.


Spotgeesten

Datum: vrijdag 29 maart 2019 - zaterdag 6 april 2019
Tijd: 20:00 uur - 22:30 uur

Op 29 en 30 maart en 5 en 6 april brengt d'Ye een zeer vermakelijke Britse relatiekomedie op de planken: Spotgeesten. Een stuk van de onvolprezen Noël Coward dat al sinds 1941 met veel succes wereldwijd wordt opgevoerd.

Schrijver Charles Parker heeft inspiratie nodig voor een nieuwe roman. Deze zal gaan over een professionele oplichter, dus vraagt hij het excentrieke medium Angela Arcati bij hem thuis een spiritistische seance te houden. Da's immers allemaal oplichterij, dus eens kijken hoe zij haar toverkunsten weet te verkopen. Charles en zijn vrouw Ruth nodigen ook een bevriend echtpaar uit om deel te nemen aan de seance: de gortdroge dokter George Bradman en zijn babbelzieke vrouw Violet. Wat begint als een lacherige avond mondt uit in serieuze problemen als Charles' eerste vrouw zich meldt, de jonggestorven Elvira. Extra complicatie is dat niemand haar kan zien of horen, behalve Charles. Die heeft nu te maken met twee jaloerse echtgenotes, wat leidt tot hilarische situaties. De geest is letterlijk uit de fles in huize Parker. Hoe gaat hij dit oplossen?

De rollen worden gespeeld door Maarten Groot, Marjo Leupers, Ben Kuenen 1, Ben Kuenen 2, Riet Peereboom, Marjolein Schilder en Bo Stevense. De regie is in handen van Mijs Heesen.


Locatie: De Singel Burgemeester Versteeghsingel 5b Edam     Bekijk kaart »
 
Tarieven: Donateurs € 6,00 en niet-donateurs € 10,00 Kaarten zijn te bestellen via de website De foyer opent om 19.00 uur.
 
Soort: Toneel, relatiekomedie
BannerBannerBannerBanner