Wereldmuziek in Edam

Datum: zondag 10 november 2019

Op 10 november (13.30 -16.45 uur) zijn er drie wereldmuziekconcerten te horen in Edam, op drie locaties rond de Kaasmarkt.

In de Vermaning speelt een vrolijke 7-koppige groep 'Onstuimig Schuim' liedjes uit de zee.

In het Atelier Gea Karhof een uniek optreden van Maisa van der Kolk, met oude, bijzondere en 'vergeten' instrumenten, zoals de draailier, nyckelharpa en de finse kantele.

En in het theater Kleine Kerkstraat 12 komt het getalenteerde duo 'Gentle Blue': twee stemmen, gitaar en contrabas met een mix van folk, americana, bluegrass en country muziek.

Locatie: Drie locaties rond de Kaasmarkt: Doopsgezinde Kerk (de Vermaning; Atelier Gea Kerkhof en Theater Kleine Kerkstraat 12.     Bekijk kaart »

Tarieven: Vanaf 13.00 uur kunt u voor slechts € 10,= een kaartje kopen in de Doopsgezinde Kerk (de Vermaning). Koffie en thee gratis. Vanaf 14.00 uur beginnen de concerten.

Soort: Culturele activiteiten
E-mail adres: jayeandjohn56@gmail.com