ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Horeca

Hieronder een lijst van interessante horecagelegenheden in Edam-Volendam.

Op De Dijk in Volendam en in het Centrum van Edam vindt u diverse goede restaurants. Zoals u van een mag verwachten zijn de visspecialiteiten altijd vers en van hoge kwaliteit. Maar als u de tijd neemt om langs de restaurants te lopen en een blik op de kaart te werpen, zult u zien dat er verrassend veel variatie te vinden is. In ieder restaurant kunt u genieten van heerlijke, specifieke gerechten en ook de verschillende wijnkaarten mogen worden gezien. De gezellige ambiance en zowel het schilderachtige havenaanzicht als het historische centrum maken uw diner compleet.


Art Hotel Spaander

Ontdek een van de meest authentieke en originele plekken in Nederland. Art Hotel Spaander ligt in het hart van Volendam en direct aan het IJsselmeer. Doordat de originele schilderijen waarmee oude meesters hun verblijf 'betaalden' er nog altijd hangen, is een historische verzameling ontstaan. Dit moet u gewoon met eigen ogen zien.
Eten is hier een belevenis. In het restaurant worden vooruitstrevende gerechten, maar ook klassiekers geserveerd. In de Herberg en op het terras kunt u genieten van lekkere koffie met huisgemaakte Volendammer 'dikke koek'.


Adres:
Haven 15 - 19, 1131 EP Volendam     Bekijk kaart »
 
Soort: Restaurant
Telefoon: 0299-363595
E-mail adres: book@spaander.com
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner