ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Horeca

Hieronder een lijst van interessante horecagelegenheden in Edam-Volendam.

Op De Dijk in Volendam en in het Centrum van Edam vindt u diverse goede restaurants. Zoals u van een mag verwachten zijn de visspecialiteiten altijd vers en van hoge kwaliteit. Maar als u de tijd neemt om langs de restaurants te lopen en een blik op de kaart te werpen, zult u zien dat er verrassend veel variatie te vinden is. In ieder restaurant kunt u genieten van heerlijke, specifieke gerechten en ook de verschillende wijnkaarten mogen worden gezien. De gezellige ambiance en zowel het schilderachtige havenaanzicht als het historische centrum maken uw diner compleet.


Hof van Holland

Heerlijk genieten van een lunch, diner of gewoon een kopje koffie. Onze  gezellige en huiselijke ambiance is geschikt voor een familiediner, verjaardag, receptie (stap even binnen voor het bespreken hiervan zodat we het geheel naar uw wens kunnen samenstellen.) of gewoon een gezellig samenzijn. Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto, ruime parkeergelegenheid. 

Voor een kopje koffie met warm appelgebak en verse slagroom, gezellig lunchen met een vriendin of in het zonnetje op ons knusse terras. 

Een betaalbaar en gevarieerd aanbod in ons keuzemenu en klassiekers à la carte. De hoofdgerechten worden begeleid met verse groenten, gebakken aardappeltjes en salade van het saladebuffet. De wijnkaart wordt door ons, in samenwerking met Wijn Verlinden, met zorg samengesteld. 

Zo ook onze uitgebreide lunchkaart, lunchgerechten worden geserveerd vanaf 11:30 tot 16:00 uur.


Adres:
Lingerzijde 69, 1135 AN Edam     Bekijk kaart »
 
Soort: Restaurant
Telefoon: 0299-372546
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner