ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Winkelen

Edam-Volendam is behalve een gemeente vol nostalgie een heerlijke plek om te shoppen. In het centrum op en rond De Dijk van Volendam vindt u al heel veel winkels. Van kwaliteitsjuweliers tot supermarkt, van drogisterij tot decoratieshops. Van souvenirwinkels tot kledingzaak. De winkels aan de haven van Volendam zijn 7 dagen per week geopend. Een stukje verderop ligt een volledige woonboulevard met meer dan 30.000 m2 woongenot. Met de andere twee winkelcentra De Stient en Van Baarstraat is het winkelaanbod in Volendam compleet. Van alle praktische benodigdheden tot mooie, blijvende herinneringen aan uw bezoek aan Edam-Volendam.


Souvenir & Giftshop S. Tol

Timepieces & Jewelry Tol

 

Timepieces & Jewelry in Volendam biedt een groot, divers aanbod aan prachtige sieraden, kettingen, ringen, armbanden, oorbellen en horloges.
Naast vele sieraden van Swarovski verkopen zij ook zilveren sieraden van Rosa di Luca en Max Fröhlich. En verder een hele grote collectie horloges van merken als Danish Design, Jacob Jensen, Hanowa Swiss Military, Ingersoll en Oozoo.


Adres:
Haven 4-6, 1131 ER Volendam     Bekijk kaart »
 
Soort: Souvenir/giftshops
Telefoon: 0031 (0)299 363657
E-mail adres: s.tol@planet.nl
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner