ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Winkelen

Edam-Volendam is behalve een gemeente vol nostalgie een heerlijke plek om te shoppen. In het centrum op en rond De Dijk van Volendam vindt u al heel veel winkels. Van kwaliteitsjuweliers tot supermarkt, van drogisterij tot decoratieshops. Van souvenirwinkels tot kledingzaak. De winkels aan de haven van Volendam zijn 7 dagen per week geopend. Een stukje verderop ligt een volledige woonboulevard met meer dan 30.000 m2 woongenot. Met de andere twee winkelcentra De Stient en Van Baarstraat is het winkelaanbod in Volendam compleet. Van alle praktische benodigdheden tot mooie, blijvende herinneringen aan uw bezoek aan Edam-Volendam.


Volendam Rent & Event

Scooter en fietsverhuur vanuit Volendam

 

Vanuit Volendam is het heerlijk om op de fiets te stappen en de omgeving van Volendam te verkennen. Als u op de trappers stapt dan fietst u zo richting Edam, Monnickendam of zelfs Marken. Al deze schitterende plaatsen zijn zeer toegankelijk op de fiets. Tijdens de fietstocht zijn er heerlijke plekjes om lekker even uit te rusten. Als u besluit om vanuit Monnickendam naar Marken te fietsen, dan kunt u zelfs met de fiets vanuit Marken terug met de Marken Express varen. Uw fiets kunt u meenemen aan boord van de Marken Express.

 

Bij Rent & Event in Volendam kunt u terecht voor de huur van diverse soorten fietsen, e-bikes en scooters. Rent & Event bevindt zich aan de haven van Volendam. Deze scooter en fietsverhuur locatie is 7 dagen per week geopend. Naast de verhuur van fietsen, e-bikes en scooters kunt u hier terecht voor diverse andere leuke uitjes. Ook hebben ze leuke fietsroutes en wandelroutes voor u beschikbaar.


Adres:
Haven 45, 1131 EP Volendam     Bekijk kaart »
 
Soort: Fietsverhuur
Telefoon: 0031 (0)299 396 980
E-mail adres: info@rent-event.nl
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner