ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

B&B 'Vivre'

Rust, ruimte en een schilderachtig uitzicht. Wij heten u van harte welkom in onze halve stolpboerderij uit 1890. U verblijft in een kamer op de bovenverdieping waar de oude balken van het oorspronkelijke "vierkant" duidelijk in zicht zijn. U kunt genieten van het weidse uitzicht over land en water.

De kamers zijn licht en ruim en u slaapt op een heerlijke boxspring. Aansluitend aan uw kamer stapt u in de luxe badkamer met douche, wastafel en toilet.

In de ochtend verzorgen wij een uitgebreid ontbijt met diverse streekproducten en zetten het ontbijt voor u klaar om het hoekje van de deur op de overloop.

Ga naar reserveringsformulier »
Adres:
Warder 74-A, 1473PD Warder     Bekijk kaart »
 
Telefoon: toon telefoon nr.
E-mail adres: Gebruik het contactformulier op deze pagina »
Locatie: Warder
Ontbijt: Inbegrepen
Toeristenbelasting: Niet inbegrepen
Voorzieningen verblijf:
Boxspringbed
Douche
Eettafel
Koffiezetapparaat
Ontbijt met streekproducten
Slaapbank.
TV
Toilet
Wastafel
Waterkoker
Toon alles »
Tarieven:
*Op aanvraag

Deze accommodatie online boekenDoor het versturen van dit boekingsformulier, vraagt u een boeking aan bij bovenstaande accommodatie. Uw boekingsaanvraag is pas definitief nadat u een bevestiging heeft ontvangen van de accomodatie zelf. Uw boekingsaanvraag is onder voorbehoud van beschikbaarheid op de door uw gekozen data. Normaal gesproken ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging. Mocht u deze niet ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen met de accommodatie.
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner