ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Arrangementen

Graag doen wij u een aantal suggesties voor de invulling van een (mid)dagprogramma in Edam-Volendam en directe omgeving.
Het programma kunt u zelf samenstellen uit de hieronder genoemde activiteiten. Als u uw wensen aan ons kenbaar maakt,
stellen wij graag een programma op maat voor u samen dat u dan op eigen gelegenheid of onder leiding van een VVV-gastvrouw/-heer kunt volgen.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud en incl. BTW.


Foto de Boer

Ga naar reserveringsformulier »

Bij een bezoek aan Volendam hoort een foto in kostuum. Dat is al heel lang zo en dat zal ook zo blijven. Maar wat maakt een foto in Volendammer klederdracht zo populair?

Het begint natuurlijk met het ‘samen op de foto gaan’. Dat is nog leuker als je allemaal tegelijk een kostuum gaat passen en aantrekken. Alle kostuums zijn gemaakt naar origineel ontwerp. Zo sta je - op je klompen - zelf even in de geschiedenis van Volendam.

Als iedereen op de juiste plaats staat en naar de fotograaf lacht, worden de foto’s in kostuum gemaakt. Het resultaat is een bijzondere herinnering, want de Volendammer klederdracht is nog maar zelden te zien.

In een kleine eeuw tijd hebben drie generaties De Boer meer dan honderdduizend bezoekers op de foto gezet. Kwaliteit staat nog steeds voorop.

Ga ook langs voor de foto die je zelf niet maken kan!

Inlichtingen:
Haven 82
1131ET Volendam
T 0031 (0)299 363607
http://www.fotoinvolendamkostuum.nl
 
Locatie: Souvenir/giftshops
Prijs vanaf: € 0031 (0)299 363607
Tarieven:
info@fotoinvolendamkostuum.nl

Direct online boeken / Informatie aanvragen


BannerBannerBannerBanner