ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Experience Volendam

Adres: Haven 154, Volendam     Bekijk kaart »
Soort: Museum
Telefoon: +31(0)6-3095 7271
E-mail adres: info@experiencevolendam.nl

Experience Volendam

 

Midden aan de haven vindt u Experience Volendam. Een geweldige attractie waar je de roemrijke geschiedenis van Volendam op de meest moderne manier kunt ervaren. Geniet van o.a. holografische voorstellingen en trotseer met de Oculus Rift *) de woeste golven van de Zuiderzee uit het jaar 1916. En dat allemaal op een virtuele manier. Een belevenis van jewelste voor alle leeftijden.

 

*) Een Oculus is een virtual reality bril die uw ogen omsluit en waarbinnen u beeld ziet. Als uw hoofd beweegt, draait het beeld met u mee. Dit zorgt ervoor dat de drager van de bril zich geheel ondergedompeld voelt in de virtuele wereld. Experience Volendam gebruikt de Oculus om bezoekers het Volendam van 1916 op écht unieke wijze te laten beleven. De onvergetelijke en spannende virtuele reis van Experience Volendam is toegankelijk voor jong en oud. Ook minder validen kunnen de ervaring beleven.

 

Wat krijgt u te zien?
Met behulp van de allernieuwste virtual reality technieken voert Experience Volendam u mee naar het verhaal van een jonge visser die uit varen gaat, de watersnood overleeft en op zoek gaat naar zijn aanstaande bruid.

 

Voor meer informatie, tickets, aanbiedingen etc.:

Experience Volendam
Haven 154-156
1131 EW Volendam

BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner