ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

PX Concerten en activiteiten december

Datum: vrijdag 1 december 2023 - zondag 31 december 2023

Pop- en Cultuurhuis PX is een onderdeel van het Club- en buurthuiswerk Edam-Volendam. Het poppodium is lid van de VNPF (vereniging Nederlandse Podia en Festivals) en heeft een brede doelstelling en programmering. Naast landelijk en internationaal talent geven we ook veel ruimte aan lokaal en regionaal talent.

Het programma van Pop- en cultuurhuis PX bestaat voornamelijk uit muziek, theater, film en lezingen. We proberen een zo’n breed mogelijk aanbod van stijlen aan te bieden maar zijn voor een groot deel van onze programmering gericht op pop, rock, indie en songwriter muziek. In songwriter muziek zijn we specialist. Zo hebben we ook een eigen songwriters guild en hebben we al diverse grote namen op dit gebied op ons podium gehad. Qua theater bieden we veel muziektheater, cabaret en jeugdtheater en op het gebied van film programmeren we maandelijks filmhuisfilms en zo nu en dan kinderfilms, jongerenfilms en films specifiek voor senioren.

 

Agenda oktober

 

vrijdag 8 december 21.00 The Beatles Revival band behoort tot de beste tribute bands van dit moment. Deze Beatles tribute band die we speciaal overlaten komen uit Tsjechië (Praag), stond de afgelopen jaren op honderden podia door heel Europa en speelt zelfs geregeld in de Cavern Club in Liverpool en destijds op het verjaardagsfeest van Queen Elisabeth. Het concert vindt plaats met de nightclubopstelling*, waarbij u tijdens het concert ook nog heerlijk kunt genieten van uw favoriete drankje of bestel een heerlijk hapje. Tickets via de website € 32,50.

 

zaterdag 9 december 19.30 Evergreen Top 1000 Live Band.

Wegens groot succes nog een keer en met ook deels nieuw repertoire!

Vorig jaar stonden ze al voor een enthousiaste en uitverkochte zaal en in december komen ze het nog een keer overdoen. Met dit keer ook nummers die eerder niet gespeeld zijn. De zaal is ook dit keer weer in nightclubopstelling* met obers die rondlopen om iedereen aan tafel te bedienen. Tickets via website € 25,=.

 

zondag 10 december 14.00 3JS Acoustic Christmas UITVERKOCHT

                                     19.00 Een extra avondshow vanwege de overweldigende belangstelling. Tickets via de website €35,=

Na het zien van de kerstshow van de 3JS in het theater, kan de kerstperiode echt beginnen. Alles wat het kerstgevoel inhoudt zit in deze show: de knusse familiesfeer van vroeger, het kerstverhaal, de glitter, de emotie, de terugblik naar het afgelopen jaar en vooral de gezelligheid en de virtuositeit van de zangers en muzikanten. 

 

zondag 17 december 15.00 De ‘Elvis Experience’ 

Voor een zeer grootse ‘Elvis Experience’ verandert het Pop- & Cultuurhuis PX in Graceland. De allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock ‘n roll uit de 50’s, 60’s en 70’s. Alle acts worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone. Het concert vindt plaats met de nightclubopstelling* aan ronde tafels, waarbij men tijdens de show bediend word en kan dus ook kan genieten van een te bestellen hapje en/of drankje.Tickets via de website € 39,=.

 

zaterdag 23 december 20.30 Kerstmis met Jan Smit

Door de enorme run op kaarten voor de concerten van volgend jaar, hebben Jan en zijn band besloten om dit jaar nog een extra concert te geven. Dit is de zaterdag vóór Kerstavond. Met de hits die we van hem kennen en een mix van de bekendste kerstnummers! Tickets via de website € 40,=

 

maandag 25 december 16.00 -18+ evenement!- Eerste kerstdag met 3Js en Tientje Vast

Vier Eerste Kerstdag in stijl met een bezoek aan Pop- en Cultuurhuis PX. Ook dit jaar zijn de Volendammer sfeermakers, de 3JS, weer onderdeel van het programma. Daarnaast treedt ook Tientje Vast op dit jaar. Kortom mis het niet! Tickets via de website € 27,50 Let op alleen 18+, ID controle aan de deur is mogelijk.

 

 

* Bij concerten met Nightclubopstelling:
Tafels en stoelen reserveer je bij het CBW loket (1e Etage PX) of via (0299) 363 328.


Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX Volendam W.J. Tuijnstraat 15 (ingang aan de Zeestraat) 1131 ZH Volendam     Bekijk kaart »
 
Tarieven: Gratis of Tickets via de website. Bij concerten met Nachtclubopstelling: Tafels en stoelen reserveer je bij het CBW loket (1e Etage PX) of via (0299) 363 328.
 
Soort: Culturele activiteiten
Telefoon: 0299 – 36 33 28
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner