ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Galeriala

Datum: zondag 3 maart 2024 - vrijdag 3 mei 2024
Tijd: 10:00 uur - 16:00 uur

¨Met Andere Ogen¨ betreft een foto-expositie van een viertal fotografen: Martijn de Krijger, Charlotte de Boer, Christy Rijser en Sandra Ale.

Fotograaf en beeldend kunstenaar Martijn de Krijger exposeert bij GaleriAle niet alleen foto’s, maar ook objecten gemaakt van onderdelen van (oude) brillen, waarbij mensen, vogels en vlinders een grote aantrekkingskracht hebben. De toeschouwer kijkt als het ware door een andere bril. De serie foto’s van Martijn draagt de naam Stadse Stillevens.

Charlotte de Boer, wier carrière ruim 6 jaar geleden begon bij GaleriAle, exposeert onbewerkte landschapsfoto’s uit de Zeevang. Deze imposante serie draagt de naam Machtige wolken boven de Zeevang. 

Christy Rijser hield zich altijd al bezig met fotograferen, totdat zij in 2009 werd gevraagd om in te vallen als fotograaf bij regiokrant De Uitkomst. Het voeren van een gesprek en daar een foto bij maken is altijd weer bijzonder en maakt het fotograferen interessanter. Als Christy onderweg is voor haar werk maakt zij ook foto’s van prachtige luchten, landerijen en weerspiegelingen.Sandra Ale heeft als beeldend kunstenaar meerdere disciplines waarop zij zich toelegt. Achter de camera is zij de stille toeschouwer, die waarneemt en tot zich neemt. Dit heeft geresulteerd in een serie foto’s waarvan Sandra bij GaleriAle een selectie exposeert. Deze fotoserie heeft als thema Vervreemding. 

Zondagmiddag 3 maart is vanaf 15.00 de feestelijke opening van deze nieuwe expositie bij GaleriAle. Iedereen wordt verwelkomd met een drankje en een hapje. Ook kunt u kennis maken met de kunstenaars. Om 17.00 uur sluit GaleriAle haar deuren, waarna de expositie volgens de reguliere openingstijden, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur, te bezichtigen is. Bezichtiging buiten de openingstijden kan op telefonische afspraak: 06-57003083. Meer informatie: www.galeriale.nl.

 

 


Locatie: GaleriAle Raadhuisstraat 17 1474 HG Oosthuizen Open op zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00 of op afspraak     Bekijk kaart »
 
Soort: Kunst en meer
Telefoon: 0657003083
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner