Het Nederlands Marionettentheater

Datum: zaterdag 19 juni 2021 - woensdag 31 december 2025

Nederlands oudste poppentheater is verhuisd naar Edam en zal vanaf eind augustus voorstellingen gaan spelen.

Dit familietheater, met zijn eigen ontwikkelde unieke bewegingssysteem, is bijna een eeuw geleden opgericht in Amsterdam en heeft tijdens zijn lange succesvolle bestaan duizenden voorstellingen gespeeld in binnen- en buitenland en was bovendien de maker van de allereerste TV-serie Dappere DoDo.

Het theater staat o.l.v. Mariska Brugman.

Beleef de magie van het poppenspel in het sfeervolle huistheater en laat je meenemen naar andere werelden en verleden tijden.

Locatie: Nederlands Marionettentheater Gevangenpoortsteeg 11 1135 AD Edam     Bekijk kaart »

Tarieven: Voorstellingen starten vanaf eind augustus, zie voor actuele informatie de website. Reserveren: 06 - 4889 2210 Kinderen € 8,- Volwassenen € 10,-

Soort: Toneel
Telefoon: 06 - 4889 2210