ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Jazzclub Mahogany Hall december

Datum: vrijdag 1 december 2023 - zondag 31 december 2023
Tijd: 21:00 uur - 23:00 uur

Concertagenda december

 

Zaterdag 9 december 20.30 Eric Vloeimans ontmoet Mark Tuinstra

Eric Vloeimans is een Nederlandse trompettist en componist en een graag geziene gast in Jazzclub Mahogany Hall in Edam. Hij staat bekend om zijn veelzijdige muzikaliteit en unieke stijl, die elementen van jazz, klassieke muziek en wereldmuziek combineert. Eric heeft zowel nationaal als internationaal succes behaald en wordt beschouwd als een van de meest prominente Nederlandse jazzmuzikanten.

Mark Tuinstra is een getalenteerde Nederlandse gitarist, componist en producer. Mark staat bekend om zijn veelzijdigheid en vaardigheid op de gitaar, waarbij hij verschillende muziekstijlen beheerst, waaronder jazz, wereldmuziek en fusion. Hij heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd en heeft samengewerkt met tal van gerenommeerde artiesten en bands in de muziekindustrie.

Samen zijn Erik en Mark te beluisteren in onze jazzclub.

Zondag 17 december 16.00 Baer Traa en gitarist Jorn ten Hoopen 

Soul en jazz zanger Baer Traa kwam sterk uit met zijn debuutsingle “Stone Cold Woman” in 2018. De song werd Ekdom’s 5-sterren track op Radio 2 en kreeg daarnaast airplay op 3fm, Radio 1, Radio 5 en Sublime. Baer en zijn gitarist Jorn ten Hoopen brengen een tot de verbeelding sprekend muzikaal programma dat de luisteraar meeneemt naar zwoele, sepia gekleurde momenten aan de West Coast.


Locatie: Zeevangszeedijk 7 1135 PZ Edam     Bekijk kaart »
 
Tarieven: Aanvang 21.00 uur, zaal open om 20.00 uur. Toegangsprijs leden: € 8,00, niet leden € 18,00 en CJP t/m 25 jaar € 10,50. Reserveren aanbevolen. Bel of mail!
 
Soort: Concert
Telefoon: 0299 67 63 94
E-mail adres: k.roskam@hetnet.nl
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner