ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

PX concerten en activiteiten september

Datum: zaterdag 9 september 2023 - zaterdag 30 september 2023

Pop- en Cultuurhuis PX is een onderdeel van het Club- en buurthuiswerk Edam-Volendam. Het poppodium is lid van de VNPF (vereniging Nederlandse Podia en Festivals) en heeft een brede doelstelling en programmering. Naast landelijk en internationaal talent geven we ook veel ruimte aan lokaal en regionaal talent.

Het programma van Pop- en cultuurhuis PX bestaat voornamelijk uit muziek, theater, film en lezingen. We proberen een zo’n breed mogelijk aanbod van stijlen aan te bieden maar zijn voor een groot deel van onze programmering gericht op pop, rock, indie en songwriter muziek. In songwriter muziek zijn we specialist. Zo hebben we ook een eigen songwriters guild en hebben we al diverse grote namen op dit gebied op ons podium gehad. Qua theater bieden we veel muziektheater, cabaret en jeugdtheater en op het gebied van film programmeren we maandelijks filmhuisfilms en zo nu en dan kinderfilms, jongerenfilms en films specifiek voor senioren.


Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX Volendam W.J. Tuijnstraat 15 (ingang aan de Zeestraat) 1131 ZH Volendam     Bekijk kaart »
 
Tarieven: Gratis of Tickets via de website
 
Soort: Culturele activiteiten
Telefoon: 0299 – 36 33 28
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner