ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Horeca

Hieronder een lijst van interessante horecagelegenheden in Edam-Volendam.

Op De Dijk in Volendam en in het Centrum van Edam vindt u diverse goede restaurants. Zoals u van een mag verwachten zijn de visspecialiteiten altijd vers en van hoge kwaliteit. Maar als u de tijd neemt om langs de restaurants te lopen en een blik op de kaart te werpen, zult u zien dat er verrassend veel variatie te vinden is. In ieder restaurant kunt u genieten van heerlijke, specifieke gerechten en ook de verschillende wijnkaarten mogen worden gezien. De gezellige ambiance en zowel het schilderachtige havenaanzicht als het historische centrum maken uw diner compleet.


De Fortuna

Op een afstand van nog geen 20 kilometer van Amsterdam vindt u, in het oude centrum van Edam, het gezellige drie-sterren hotel en het sfeervolle a la carte restaurant "De Fortuna".

Het pittoreske hotel heeft 23 kamers, die zijn ondergebracht in een 5-tal karakteristieke Noord-Hollandse herenhuizen met daartussen een prachtige, aan het water gelegen, verzorgde tuin. Bij mooi weer kunt u ook in deze tuin aan het water lunchen en dineren (45 zitplaatsen).

In 2019 eindigde De Fortuna binnen de eerste dertig van de Terras Top 100.


Adres:
Spuistraat 3-7, 1135 AV Edam     Bekijk kaart »
 
Aanvullende info:
Bekijk de op het seizoen afgestemde menukaart.
 
Soort: Restaurant
Telefoon: 0299-371 671
E-mail adres: fortuna@fortuna-edam.nl
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner