ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Kaasboerderij Simonehoeve

De Simonehoeve is een originele kaasboerderij en klompenmakerij. We nodigen u uit om bij ons te kijken hoe we kaas maken en hoe Hollandse klompen gesneden worden. Natuurlijk kunt u in onze winkel klompen passen en uitzoeken en kaas proeven en kopen. Dit kan altijd, zonder dat u andere activiteiten boekt bij ons. We zijn 365 dagen van het jaar open. Groot plezier voor jong en oud. En ... u leert er nog wat van ook.

 

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor uw groep? Bij de Simonehoeve kunt u terecht voor allerlei workshops en activiteiten, zowel voor kleine als grote groepen. Wat dacht u bijvoorbeeld van kaas maken of klompen beschilderen? Maar ook andere mogelijkheden hebben wij voor u in petto. En het leuke is: u neemt vaak een eigengemaakt product mee naar huis! Zie onze website: https://simonehoeve.com/nl/prijzenlijst


Een evenement op maat? Wij staan voor u klaar! Of u nu een touroperator, bedrijf, vereniging, school of begeleider bent van een groep met beperkingen, of op zoek bent naar een opmaat gemaakt dagprogramma voor uw vrijgezellenfeest, reünie of jubileum. Neem gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. 

 

Combineer uw workshop of activiteit met een hapje en drankje in ons restaurant. Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze pdf of neem contact op via telefoon of e-mail. We hopen u snel te mogen verwelkomen bij de Simonehoeve!

 

 


Adres:
Wagenweg 2, 1145 PW Katwoude     Bekijk kaart »
 
Aanvullende info:
Kaasboerderij en klompenmakerij, workshops, restaurant en arrangementen
Openingtijden: van 1 april t/m 31 augustus 8.00 - 18.00 uur.
van 1 september t/m 31 maart 08.00 - 17.00 uur
 
Soort: Kaasboerderij
Telefoon: 0299-365.828
E-mail adres: info@simonehoeve.com
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner