ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Omgeving

Wandelend of fietsend over De Dijk met een voortdurend uitzicht over het IJsselmeer wordt ook de natuurmens in de bezoeker aan Edam-Volendam wakker geschud. En trekt men een stukje verder Waterland in dan valt er veel te genieten van de graslanden die rijk zijn aan weidevogels, eenden, ganzen en zwanen. In de moerasgebieden en rietlanden huizen ook vele vogelsoorten in grote aantallen en vindt men een grote diversiteit in heideplanten, mossen, riet en grassen.   

Bij de VVV kunt u zich laten informeren over verschillende wandel- en fietsroutes. Ook fietsverhuur kan VVV Edam-Volendam voor u regelen.


Kaasboerderij Simonehoeve

De Simonehoeve is een originele kaasboerderij en klompenmakerij. We nodigen u uit om bij ons te kijken hoe we kaas maken en hoe Hollandse klompen gesneden worden. Natuurlijk kunt u in onze winkel klompen passen en uitzoeken en kaas proeven en kopen. Dit kan altijd, zonder dat u andere activiteiten boekt bij ons. We zijn 365 dagen van het jaar open. Groot plezier voor jong en oud. En ... u leert er nog wat van ook


Adres:
Wagenweg 2, 1145 PW Katwoude     Bekijk kaart »
 
Aanvullende info:
Kaasboerderij en klompenmakerij, workshops, restaurant en arrangementen
Openingtijden: van 1 april t/m 31 augustus 8.00 - 18.00 uur.
van 1 september t/m 31 maart 08.00 - 17.00 uur
 
Soort: Kaasboerderij
Telefoon: 0299-365.828
E-mail adres: info@simonehoeve.com
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner