ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Omgeving

Wandelend of fietsend over De Dijk met een voortdurend uitzicht over het IJsselmeer wordt ook de natuurmens in de bezoeker aan Edam-Volendam wakker geschud. En trekt men een stukje verder Waterland in dan valt er veel te genieten van de graslanden die rijk zijn aan weidevogels, eenden, ganzen en zwanen. In de moerasgebieden en rietlanden huizen ook vele vogelsoorten in grote aantallen en vindt men een grote diversiteit in heideplanten, mossen, riet en grassen.   

Bij de VVV kunt u zich laten informeren over verschillende wandel- en fietsroutes. Ook fietsverhuur kan VVV Edam-Volendam voor u regelen.


Marken Express

Sinds 1933 verzorgt Marken Express dagelijks de bootdienst tussen Volendam en Marken. De boottocht op zich is een leuke belevenis en op Marken aangekomen kunt u een bezoekje brengen aan Sijtje Boes en door de de vele smalle straatjes wandelen die Marken rijk is. Een kopje koffie in het sfeervolle haventje moet u zeker niet vergeten voor u weer met de boot wordt teruggebracht. Het is ook mogelijk uw fiets mee te nemen.

 

Afvaarten vanuit Volendam:
Vanaf 10:30 tot 17:30 uur iedere 30/45 minuten.

 

Afvaarten vanuit Marken:
Vanaf 11:00 tot 18:00 uur iedere 30/45 minuten.

 

Reserveren is niet verplicht, voor gezelschappen wel gewenst.

 

Iets te vieren?
Voor uw gezelschap kunnen wij uw bruiloft, receptie, familiedag of personeelsuitje compleet verzorgen met koffie met gebak, lunch en/of warm/koud buffet.


Adres:
Haven 39, 1131 EP Volendam     Bekijk kaart »
 
Aanvullende info:
De wereldberoemde boottocht tussen Volendam en Marken.
Zie voor actuele tijden afvaarten de website.
 
Soort: Jachthavens
Telefoon: 0031 (0)299 363331
E-mail adres: info@markenexpress.nl
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner