ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Omgeving

Wandelend of fietsend over De Dijk met een voortdurend uitzicht over het IJsselmeer wordt ook de natuurmens in de bezoeker aan Edam-Volendam wakker geschud. En trekt men een stukje verder Waterland in dan valt er veel te genieten van de graslanden die rijk zijn aan weidevogels, eenden, ganzen en zwanen. In de moerasgebieden en rietlanden huizen ook vele vogelsoorten in grote aantallen en vindt men een grote diversiteit in heideplanten, mossen, riet en grassen.   

Bij de VVV kunt u zich laten informeren over verschillende wandel- en fietsroutes. Ook fietsverhuur kan VVV Edam-Volendam voor u regelen.


Schröder Watersport

In de watersportwinkel aan de Pieterman 10 in Volendam vindt u een uitgebreid assortiment watersportaccessoires, zeilkleding, casual kleding, rubberboten en kunt u terecht voor de verkoop van gasflessen. Voor zowel de pleziervaart als de professionele vaart. Tevens verhuren zij sloepen voor een prachtig dagje varen op het Markermeer of door de mooie natuur van Waterland. In het winterseizoen kunt u er terecht voor schaatsen en het slijpen van schaatsen.


Adres:
Pieterman 10, 1131 PW Volendam     Bekijk kaart »
 
Soort: Bootverhuur
Telefoon: 0031 (0)299 – 700226
E-mail adres: info@huureensloep.nl
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner