ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Omgeving

Wandelend of fietsend over De Dijk met een voortdurend uitzicht over het IJsselmeer wordt ook de natuurmens in de bezoeker aan Edam-Volendam wakker geschud. En trekt men een stukje verder Waterland in dan valt er veel te genieten van de graslanden die rijk zijn aan weidevogels, eenden, ganzen en zwanen. In de moerasgebieden en rietlanden huizen ook vele vogelsoorten in grote aantallen en vindt men een grote diversiteit in heideplanten, mossen, riet en grassen.   

Bij de VVV kunt u zich laten informeren over verschillende wandel- en fietsroutes. Ook fietsverhuur kan VVV Edam-Volendam voor u regelen.


Volendam Events

Volendam Events organiseert activiteiten in Volendam. Zij verzorgen al meer dan 15 jaar bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, vriendenuitjes, vriendinnenuitjes, vrijgezellenfeesten of ander dagjes uit in Volendam. Hun activiteiten zijn veelzijdig en nét even ander, met thema's in alle richtingen: muzikaal, inspirerend, informatief, avontuurlijk, creatief of culinair. Uiteraard geheel verzorgd zodat je optimaal kunt genieten.

 

Bekijk de website: www.volendamevents.com voor alle mogelijkheden.


Adres:
Doolhof 73, 1131 XK Volendam     Bekijk kaart »
 
Soort: Hobby & vrije tijd
Telefoon: 0031 (0)6-1138 5123
E-mail adres: info@volendamevents.com
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner