ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Omgeving

Wandelend of fietsend over De Dijk met een voortdurend uitzicht over het IJsselmeer wordt ook de natuurmens in de bezoeker aan Edam-Volendam wakker geschud. En trekt men een stukje verder Waterland in dan valt er veel te genieten van de graslanden die rijk zijn aan weidevogels, eenden, ganzen en zwanen. In de moerasgebieden en rietlanden huizen ook vele vogelsoorten in grote aantallen en vindt men een grote diversiteit in heideplanten, mossen, riet en grassen.   

Bij de VVV kunt u zich laten informeren over verschillende wandel- en fietsroutes. Ook fietsverhuur kan VVV Edam-Volendam voor u regelen.


Volendam Rent & Event

Scooter en fietsverhuur vanuit Volendam

 

Vanuit Volendam is het heerlijk om op de fiets te stappen en de omgeving van Volendam te verkennen. Als u op de trappers stapt dan fietst u zo richting Edam, Monnickendam of zelfs Marken. Al deze schitterende plaatsen zijn zeer toegankelijk op de fiets. Tijdens de fietstocht zijn er heerlijke plekjes om lekker even uit te rusten. Als u besluit om vanuit Monnickendam naar Marken te fietsen, dan kunt u zelfs met de fiets vanuit Marken terug met de Marken Express varen. Uw fiets kunt u meenemen aan boord van de Marken Express.

 

Bij Rent & Event in Volendam kunt u terecht voor de huur van diverse soorten fietsen, e-bikes en scooters. Rent & Event bevindt zich aan de haven van Volendam. Deze scooter en fietsverhuur locatie is 7 dagen per week geopend. Naast de verhuur van fietsen, e-bikes en scooters kunt u hier terecht voor diverse andere leuke uitjes. Ook hebben ze leuke fietsroutes en wandelroutes voor u beschikbaar.


Adres:
Haven 45, 1131 EP Volendam     Bekijk kaart »
 
Soort: Fietsverhuur
Telefoon: +31(0)299-396980
E-mail adres: info@rent-event.nl
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner