ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Winkelen

Edam-Volendam is behalve een gemeente vol nostalgie een heerlijke plek om te shoppen. In het centrum op en rond De Dijk van Volendam vindt u al heel veel winkels. Van kwaliteitsjuweliers tot supermarkt, van drogisterij tot decoratieshops. Van souvenirwinkels tot kledingzaak. De winkels aan de haven van Volendam zijn 7 dagen per week geopend. Een stukje verderop ligt een volledige woonboulevard met meer dan 30.000 m2 woongenot. Met de andere twee winkelcentra De Stient en Van Baarstraat is het winkelaanbod in Volendam compleet. Van alle praktische benodigdheden tot mooie, blijvende herinneringen aan uw bezoek aan Edam-Volendam.


Cheese Factory

Ontdek de wereld van kaas


In een oppervlakte van ruim 400 m2 wordt de geschiedenis van een van Nederlands meest beroemde en geliefde producten tot leven gebracht. Zie, hoor, ruik, proef en beleef de wereld van kaas. Je ontdekt hoe het product wordt gemaakt en hoe het vroeger gebeurde. Na een bezoek aan de Cheese Factory en het museum weet je alles over kaas.

 

Demonstraties


De Cheese Factory geeft doorlopend demonstraties in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans. De demonstraties zijn toegankelijk voor zowel groepen als individuele bezoekers. De zelfgemaakte kaas is te koop in de winkel. Hier kun je ook terecht voor andere exclusieve kaasproducten en kaas accessoires.


Adres:
Haven 25, 1131 EP Volendam     Bekijk kaart »
 
Soort: Winkel
Telefoon: 0299-350479
E-mail adres: info@cheesefactoryvolendam.nl
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner