ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Winkelen

Edam-Volendam is behalve een gemeente vol nostalgie een heerlijke plek om te shoppen. In het centrum op en rond De Dijk van Volendam vindt u al heel veel winkels. Van kwaliteitsjuweliers tot supermarkt, van drogisterij tot decoratieshops. Van souvenirwinkels tot kledingzaak. De winkels aan de haven van Volendam zijn 7 dagen per week geopend. Een stukje verderop ligt een volledige woonboulevard met meer dan 30.000 m2 woongenot. Met de andere twee winkelcentra De Stient en Van Baarstraat is het winkelaanbod in Volendam compleet. Van alle praktische benodigdheden tot mooie, blijvende herinneringen aan uw bezoek aan Edam-Volendam.


De Leuke Keuken

De Leuke Keuken is een (h)eerlijke kookwinkel in het hartje van Edam. Houdt u van koken of zoekt u een leuk cadeautje voor iemand die dol is op koken? Kom dan naar deze winkel van Alfons van Klink.

Nieuwe artikelen, mooie keukenmachines, fijne oliën en heerlijke specerijen. De Leuke Keuken Utensils is een klein kookparadijs voor de liefhebber.


Adres:
Kleine Kerkstraat 2, 1135 AT Edam     Bekijk kaart »
 
Aanvullende info:
Voor leuke keukenartikelen en gadgets.
Geopend: dinsdag t/m vrijdag 10.00-18.00 uur, zaterdag 10.00-17.00 uur. Vanaf 20 maart tot eind september is de winkel elke zondag open van 12:00 tot 16:00.
 
Soort: Winkel
Telefoon: 0299 373636
E-mail adres: info@deleukekeuken.nl
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner