ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Winkelen

Edam-Volendam is behalve een gemeente vol nostalgie een heerlijke plek om te shoppen. In het centrum op en rond De Dijk van Volendam vindt u al heel veel winkels. Van kwaliteitsjuweliers tot supermarkt, van drogisterij tot decoratieshops. Van souvenirwinkels tot kledingzaak. De winkels aan de haven van Volendam zijn 7 dagen per week geopend. Een stukje verderop ligt een volledige woonboulevard met meer dan 30.000 m2 woongenot. Met de andere twee winkelcentra De Stient en Van Baarstraat is het winkelaanbod in Volendam compleet. Van alle praktische benodigdheden tot mooie, blijvende herinneringen aan uw bezoek aan Edam-Volendam.


Foto de Boer

Bij een bezoek aan Volendam hoort een foto in kostuum. Dat is al heel lang zo en dat zal ook zo blijven. Maar wat maakt een foto in Volendammer klederdracht zo populair?

Het begint natuurlijk met het ‘samen op de foto gaan’. Dat is nog leuker als je allemaal tegelijk een kostuum gaat passen en aantrekken. Alle kostuums zijn gemaakt naar origineel ontwerp. Zo sta je - op je klompen - zelf even in de geschiedenis van Volendam.

Als iedereen op de juiste plaats staat en naar de fotograaf lacht, worden de foto’s in kostuum gemaakt. Het resultaat is een bijzondere herinnering, want de Volendammer klederdracht is nog maar zelden te zien.

In een kleine eeuw tijd hebben drie generaties De Boer meer dan honderdduizend bezoekers op de foto gezet. Kwaliteit staat nog steeds voorop.

Ga ook langs voor de foto die je zelf niet maken kan!


Adres:
Haven 82
1131ET Volendam
T 0031 (0)299 363607
http://www.fotoinvolendamkostuum.nl     Bekijk kaart »
 
Soort: Souvenir/giftshops
Telefoon: 0031 (0)299 363607
E-mail adres: info@fotoinvolendamkostuum.nl
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner