ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Winkelen

Edam-Volendam is behalve een gemeente vol nostalgie een heerlijke plek om te shoppen. In het centrum op en rond De Dijk van Volendam vindt u al heel veel winkels. Van kwaliteitsjuweliers tot supermarkt, van drogisterij tot decoratieshops. Van souvenirwinkels tot kledingzaak. De winkels aan de haven van Volendam zijn 7 dagen per week geopend. Een stukje verderop ligt een volledige woonboulevard met meer dan 30.000 m2 woongenot. Met de andere twee winkelcentra De Stient en Van Baarstraat is het winkelaanbod in Volendam compleet. Van alle praktische benodigdheden tot mooie, blijvende herinneringen aan uw bezoek aan Edam-Volendam.


Henri Willig Wijn & Kaasspeciaalzaak Edam

Wijn & Kaasspeciaalzaak Edam hoort bij Henri Willig Kaas BV, zodat het merendeel van het kaasassortiment uit eigen gemaakte kazen bestaat. Naast de eigen gemaakte koe-, geiten- en schapenkazen is er een groot assortiment jonge en oude kazen uit de Beemster en een grote varieteit in Biologische - en Buitenlandse kaassoorten.

Naast het uitgebreide assortiment kazen heeft de winkel ook een groot assortiment kwaliteitswijnen van vooraanstaande wijnhuizen die je in de betere restaurants op de wijnkaart vindt.


Adres:
Spui 8, 1135 BA Edam     Bekijk kaart »
 
Aanvullende info:
Wijn & Kaasspeciaalzaak Edam hoort bij Henri Willig Kaas BV, zodat het merendeel van het kaasassortiment uit eigen gemaakte kazen bestaat. Naast de eigen gemaakte koe-, geiten- en schapenkazen is er een groot assortiment jonge en oude kazen uit de Beemster en een grote vari√ęteit in Biologische - en Buitenlandse kaassoorten en natuurlijk ontbreken ook de Edammer kazen niet.
Naast het uitgebreide assortiment kazen heeft de winkel ook een groot assortiment kwaliteitswijnen van vooraanstaande wijnhuizen die je in de betere restaurants op de wijnkaart vindt.

Onze Wijn & Kaasspeciaalzaak is gevestigd op het Spui in de wereldberoemde kaasstad Edam. De winkel is gevestigd in een monumentaal pand uit de 16e eeuw. Vanaf 1947 is hier een kaasspeciaalzaak gevestigd en vanaf 1990 wordt deze gerund door Bessel van Veen, die een enorme passie heeft voor alles wat met kaas en wijn te maken heeft. Loop gerust eens binnen om onze heerlijke kazen te proeven.

 
Soort: Eten & drinken
Telefoon: 0299-371861
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner