ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Winkelen

Edam-Volendam is behalve een gemeente vol nostalgie een heerlijke plek om te shoppen. In het centrum op en rond De Dijk van Volendam vindt u al heel veel winkels. Van kwaliteitsjuweliers tot supermarkt, van drogisterij tot decoratieshops. Van souvenirwinkels tot kledingzaak. De winkels aan de haven van Volendam zijn 7 dagen per week geopend. Een stukje verderop ligt een volledige woonboulevard met meer dan 30.000 m2 woongenot. Met de andere twee winkelcentra De Stient en Van Baarstraat is het winkelaanbod in Volendam compleet. Van alle praktische benodigdheden tot mooie, blijvende herinneringen aan uw bezoek aan Edam-Volendam.


Souveniers Jonk Keizer

Jonk Keizer Souvenirs

 

Al meer dan 25 jaar is deze souvenirswinkel gevestigd aan de Haven 138 in Volendam. In 1984 is deze winkel opgericht en sindsdien staan ze 7 dagen in de week, het gehele jaar door, klaar voor hun klanten. De collectie bestaat uit o.a. Volendammer kostuums voor kinderen, delfsblauw, klompen, pantoffelklompen, t-shirts, caps, tassen ect. tegen een verrassend voordelige lage prijs.
De laatste drie dagen van december wordt een deel van de souvenirswinkel omgebouwd tot "De Vuurwerkwinkel" en verkopen ze allerlei soorten vuurwerk. Voor souvenirs en professioneel veilig consumentenvuurwerk bent u bij hun aan het goede adres.
Klantvriendelijkheid, een voordelige lage prijs en gezelligheid gaan hand in hand.


Adres:
Haven 138, 1131 EW Volendam     Bekijk kaart »
 
Soort: Souvenir/giftshops
Telefoon: 0031 (0)299 320170
E-mail adres: jonkkeizer@hetnet.nl
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner