ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Winkelen

Edam-Volendam is behalve een gemeente vol nostalgie een heerlijke plek om te shoppen. In het centrum op en rond De Dijk van Volendam vindt u al heel veel winkels. Van kwaliteitsjuweliers tot supermarkt, van drogisterij tot decoratieshops. Van souvenirwinkels tot kledingzaak. De winkels aan de haven van Volendam zijn 7 dagen per week geopend. Een stukje verderop ligt een volledige woonboulevard met meer dan 30.000 m2 woongenot. Met de andere twee winkelcentra De Stient en Van Baarstraat is het winkelaanbod in Volendam compleet. Van alle praktische benodigdheden tot mooie, blijvende herinneringen aan uw bezoek aan Edam-Volendam.


Ton Koning Tweewielers

Bike Totaal Ton Koning

 

Bij Bike Totaal Ton Koning is de klant koning! Voor elke klant vinden wij de juiste fiets, of dit nu een stadsfiets, sportieve fiets, kinderfiets of elektrische fiets is. Door de samenwerking met Bike Totaal incl. het beste servicepakket in de markt (optioneel)! Je kunt kiezen uit uitgebreide collectie van topmerken en exclusieve modellen. Zo is Ton Koning bijvoorbeeld Gazelle Premium Dealer en Koga Signature Dealer. 

 

Daarnaast bieden we een uitgebreide selectie tweedehands toppers, volledig nagekeken en gerepareerd, en hebben we dikwijls leuke aanbiedingen. Fiets kapot of onderhoud nodig? Onze ervaren monteurs zorgen dat elk mankement snel en vakkundig gerepareerd wordt.


Adres:
Julianaweg 149, 1131 DH Volendam     Bekijk kaart »
 
Soort: Fietsenwinkel
Telefoon: (0)299 363597
E-mail adres: info@tonkoning.nl
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner