ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Winkelen

Edam-Volendam is behalve een gemeente vol nostalgie een heerlijke plek om te shoppen. In het centrum op en rond De Dijk van Volendam vindt u al heel veel winkels. Van kwaliteitsjuweliers tot supermarkt, van drogisterij tot decoratieshops. Van souvenirwinkels tot kledingzaak. De winkels aan de haven van Volendam zijn 7 dagen per week geopend. Een stukje verderop ligt een volledige woonboulevard met meer dan 30.000 m2 woongenot. Met de andere twee winkelcentra De Stient en Van Baarstraat is het winkelaanbod in Volendam compleet. Van alle praktische benodigdheden tot mooie, blijvende herinneringen aan uw bezoek aan Edam-Volendam.


Woonboulevard Volendam

Op zoek naar iets nieuws voor je interieur of toe aan een nieuwe badkamer, keuken of slaapkamer? Aan de woonboulevard in Volendam vind je meer dan 30.000 m² woonplezier verdeeld over drie inspirerende woonwinkels.

 

Alles voor in huis, van banken tot kasten, van verlichting tot matrassen maar ook de mooiste accessoires om van jouw huis een thuis te maken. Meubels in diverse woonstijlen met voor elke vraag en ieder budget een passende oplossing. 
 

Laat je adviseren en inspireren in deze showrooms en kom een dagje woonshoppen in Volendam. Een bezoek aan de drie meubelzaken in Volendam is perfect te combineren met een wandelijk over de beroemde Dijk. Zo wordt een dagje woonwinkelen het ideale dagje uit.


Adres:
Julianaweg, Volendam     Bekijk kaart »
 
Soort: Winkel
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner