ContactVVV WinkelOpeningstijdenRoute
Nederlands  English

Winkelen

Edam-Volendam is behalve een gemeente vol nostalgie een heerlijke plek om te shoppen. In het centrum op en rond De Dijk van Volendam vindt u al heel veel winkels. Van kwaliteitsjuweliers tot supermarkt, van drogisterij tot decoratieshops. Van souvenirwinkels tot kledingzaak. De winkels aan de haven van Volendam zijn 7 dagen per week geopend. Een stukje verderop ligt een volledige woonboulevard met meer dan 30.000 m2 woongenot. Met de andere twee winkelcentra De Stient en Van Baarstraat is het winkelaanbod in Volendam compleet. Van alle praktische benodigdheden tot mooie, blijvende herinneringen aan uw bezoek aan Edam-Volendam.


Woonboulevard Volendam

Woonboulevard Volendam Koopzondag

 

Op zoek naar het ideale uitje voor de zondag? Denk dan eens aan een bezoek aan de Woonboulevard Volendam. Perfect te combineren met een kopje koffie op de wereldberoemde Dijk en een wandeling langs het prachtige IJsselmeer. Zo wordt een bezoek aan de koopzondag van Woonboulevard Volendam het ideale dagje uit.

In de drie grote woonwinkels vind je alles voor in huis. Neem uitgebreid de tijd om je te laten inspireren en adviseren bij Carré Wonen-Slapen, Tase Wonen & Slapen en Veerman Wooncentrum.


Woonboulevard Volendam is op verschillende zondagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur (zie voor de openingstijden: www.woonboulevardvolendam.nl). 


Adres:
Carré Wonen & Slapen, Julianaweg 137a, 1131 DH Volendam, 0299-364606, info@carrewonen.nl
Tase Wonen-Slapen, Julianaweg 208, 1131 DL Volendam, 0229-363773, info@tasewonen.nl
Veerman Wooncentrum, Julianaweg 151, 1131 DH Volendam, 0299-366788
, verkoop@veerman-wooncentrum.nl     Bekijk kaart »
 
Soort: Woonboulevard
BannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBannerBanner